//super awesome !
sweet owner

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies
assalamualaikum dan hai .. dah tenguk jangan lupa follow sekali ye .. terima kasih ..


Bigfoots!

Put your CBOX codes here!


Credits!

basecode: Nurul AtiQah
Edit by: Cikmimin
Re-Edited By: Nur Aqilah
Others:   


Cancraf Bestie

*ambik kain buruk , dengan sabun yang Chef Wan pkai tok dapur tuh . lap lap Blog aku .yang dah berhabuk terbatuk batuk aku dibuatnya . *  ahh , penat aku hari ni . Tajuk entry hari ni Cancraf Bestie . Meyh sini baca ye .
 
AEYDA
Okeh , dia nih kalau tengok muka dia sekali imbas kau akan ingat dia form 5/budak u . tapi bila dua kali imbas anggapan kau akan tetap sama takkan pernah berubah ,nak tau umur dia berapa . pih lah tanya dia sendiri *pengang batang kayu* .dia memang rapat giler tahap babeng-beng-beng lah dengan aku , sampaikan aku nak mandi , yak yak semua lah aku bawak dia . dia nie sombong sikit bile dengan lelaki , bukan sombong ,sebenarnya malu .memang kau nampak muka dia series jee memanjang , tapi kalau kau kenal dia perh aku rasa kepala kau pon boleh masuk dalam beg dia tau *berapa peramahnya dia* . kau akan nampak dia senyum ,gelak , mengila dengan kawan-kawan dia jee . dengan orang yang dia tak kenal , pandang sebelah mata pon dia taknak , firstime kalau jumpa dia , perhh # memang rasa nak baling jee kasut HILL kat muka dia tuh , tapi lepas kenal . Kau akan tau dia macam mana . dia jenis tak ambik peduli hal-hal yang serabutkan kepala dia , tapi kalau reply mesej , takpayah tunggu korag tidur terkangkang –kangkang , berapa saat jee dia balas .


KECHIK
jyeahh . dalam canraf , dia lah paling kechik , tuh pasal orang panggil dia kechik . perh ! dia nih kalau bersuara macam satu alam semesta nih nak dengar suara dia . memang aku rasa *kick* jeah . haha , tapi dia baik , kecoh , gila-gila . ehh , bukan gila macam tangan ken ikat atas katil pastu berdrama sorang-sorang tuh . bukan , tapi kuat menggila sampaikan aku kalau yang tengah bersedih hati nurani boleh tergelak yak yak bila ada dia , . dari jauh , kau yang lelaki mesti akan cakp macam nih “hui-hui awek , nak usya lah” . tapi bila dah depan mata , dia yang usya kau dulu . tak caya? Try lah . dia memang comel lah , cut miut pulak tuh .  tapi kan kan kan dia banyak scandal woooo ! haha . itu dulu lah . sekarang aku dah cocok dia punya hati , suruh keluarkan and bagi kat seorang boipren dia jee J , sori bro she already taken J . password fb dia kan nie haa : scandalkusayang *muah* . Haha ! Nak tahu siapa dia ? Dia tu aku lah . Huawawawa !



ICHEMA
ecewah , minah nih pulak . dia nih kuat kalut gila tahap kutu lah . kau kalau jumpa dia , dijamin akan kalut sekali join perangai dia . melatah , tak pernah tinggal lah kan . adoi -.- sekali dia pijak kau kepeng jadi lempeng tau ! ganas tak ganas dia tuh . atotoi - tapi emosi dia tak menentu sikit , kejap happy kejap menangis kejap bising macam orang dalam tanjung rambutan tuh , kejap kalut , hanya orang yang faham dia jee boleh tahan dengan dia . ehh , dia nie pon already taken , jangan usya dia tau , nanti aku report boiprend dia . *datang bawak parang (bajet gangster)* , tapi satu . dia nih cepat terpengaruh . susah nak jaga sikit , tapi dia mudah menerima nasihat orang . kalau macam KECHIK tuh , degil tahap babun . kau cakap lah macam mana pon kat dia , dia ikot kepala dia jugak tapi kalau aku dah ketuk dengan batang kayu kepala dia tuh , memang tak boleh buat ape lah .